Despre

Brandul bucurestean de comenzi E-Marpha.Ro a luat nastere din dorinta de a lansa o noua perspectiva asupra comenzilor online, dar si din necesitatea clientului de a-si satisface stilul vestimentar, puternic afectat de lipsa diversitatii si costurilor de achizitie mult prea ridicate ale pietei de desfacere din Romania.

Cu o experienta indelungata asupra comenzilor Eastbay.com si Zappos.com de aproape 10 ani, am reusit sa raspundem cu brio cererii pietei si sa patrundem, ba chiar sa imbunatatim si sa sustinem nivelul sporturilor extreme din Romania prin intermedierea comenzilor de pe cele mai importante site-uri de profil snow/skate/bmx/water sports din U.S.A.
Sfarsitul anului 2009 a fost marcat de inceputul intermedierii comenzilor din UK, trei dintre cele mai importante site-uri casual/sport fiind incluse cu brio in portofoliul nostru: Asos.com, Mandmdirect.com, SportsDirect.com.

Echipa E-Marpha.Ro  reuseste sa fie unica prin rapiditatea livrarii comenzilor,costurilor reduse de intermediere si devotamentului acordat tuturor clientilor carora le multumim pentru sprijinul si increderea acordata de-a lungul colaborarilor!

LA CERERE SE POT COMANDA PRODUSE SI DIN ALTE SITE-URI CARE NU SUNT LISTATE, COMISIONUL FIIND STABILIT IN FUNCTIE DE VOLUMUL SI VALOAREA COMENZII!

Asteptam comenzi zilnic din toate site-urile din portofoliu, atat cele pentru care exista data prestabilita de comanda cat si pentru cele care urmeaza sa stabilim data de comanda.

Comenzile se primesc pe adresa de e-mail indiferent de site-ul din care doriti sa comandati. Adaugam produsele dorite pentru site-ul respectiv iar in momentul in care se aduna minimul de produse necesare onorarii unei comenzi, va vom contacta pentru a stabili toate detaliile.

Comenzile pentru Amazon.com si E-bay.com se pot onora in momentul in care avem alte comenzi pe teritoriul U.S.A., comisionul urmand a se calcula in functie de volumul, valoarea si taxele ce trebuie achitate pe site-ul respectiv.

Formular de comanda

NUME, PRENUME*

E-MAIL*

NUMAR DE TELEFON*

JUDET*

LOCALITATE*

ADRESA*

DORESC LIVRAREA PRIN*

DETALII PRODUSE*

OBSERVATII

VERIFICARE ANTI SPAM*

ATENTIE: CAMPURILE MARCATE CU STELUTA(*) SUNT OBLIGATORII

×